Greve Awards - Indstil dine kandidater til priserne

Der bliver åbnet for indstillinger den 27 marts. Deadline er den 22 april 2019. Greve Awards vil i 2019 blive afholdt mandag den 3 juni i Portalen.

Her kan du indstille din(e) kandidat(er) eller forening(er) til følgende priser og erkendtligheder:

De 6 hovedpriser er:

1. Årets Idrætsforening

Kriterier: Vi uddeler en pris til den idrætsforening, der i særlig grad har gjort en ekstraordinær indsats for at få en aktivitet til at lykkes i årets løb.

2. Årets Fritidsforening

Kriterier: Vi uddeler en pris til den fritidsforening, der i særlig grad har gjort en ekstraordinær indsats for at få en aktivitet til at lykkes i årets løb.

3. Årets Idrætsleder

Kriterier: En idrætsleder der er gået forrest for at skabe de bedste vilkår for sin klub eller forening eller som på en eller anden måde har markeret sig positivt.

4. Årets Fritidsleder

Kriterier: Fritidslederprisen uddeles til en leder fra en fritidsforening der er gået forrest for at skabe de bedste vilkår for sin forening eller som på en eller anden måde har markeret sig positivt.

5. Årets Træner

Kriterier: Prisen gives til en træner, der har vist resultater i det forløbne år eller som tak for lang og tro tjeneste i idrættens tegn.

6. Årets Idrætspræstation

Kriterier: Prisen går til en person eller et hold, der har gennemført en ekstraordinær idrætspræstation inden for en hvilken som helst given idrætsaktivitet.

Derudover er der også:

7. Erkendtlighed for årets ekstraordinære præstationer

Kriterier: Hvert år uddeler Greve Byråd erkendtligheder for ekstraordinære præstationer i det foregående år. Kriterierne for at modtage erkendtligheder er som minimum følgende: • Officielt Dansk Mesterskab inden for et DIF forbund • Udtagelse til og deltagelse ved A-landskampe, nordiske mesterskaber, europamesterskaber, verdensmesterskaber og olympiske lege for seniorer. • Dansk rekord (senior) forudsat at rekorden består ved årets udgang, individuelt eller hold. • Guldmedalje ved Ungdoms-Verdens- eller Europamesterskaber fra 12 år.

Det kan også være inden for fritidsområdet, hvor der er ekstraordinære præstationer.

HUSK: Der bliver åbnet for indstillinger den 27 marts. Deadline er den 22 april 2019.

INDSTIL DINE KANDIDAT(ER) OG FORENINGER I NEDENSTÅENDE SKEMA 

 

Skriv dit fornavn og efternavn
Når du har sendt ansøgningen til os, sender vi en kvitteringsmail til den e-mailadresse du angiver her.
Vi skal bruge dit tlf. nr, hvis vi skal i kontakt med dig.
Vigtigt: Husk at angive foreningens navn og de(n) kandidat(er) som I ønsker at indstille i begrundelsen.
Sidst opdateret: 06. marts 2019